Partit fluix però victòria clara

2 - 8

Arribem a la tercera jornada amb els ànims pels núvols després de guanar els dos primers partits de llia i anar líders, encara que sigui a tall d'anècdota. Teòricament ens toca anar al camp d'un rival fluix, però també sabem que és un rival que l'any anterior també ens va posar les coses difícils, a més juguem molt d'hora de matí i això moltes vegades ens ha penalitzat perquè sortim dormits. Tenim dos baixes importants, una la del nostre màxim golejador, així que més qe mai hem de buscar generar superioritats de cara a poder marcar gols més fàcilment i no haver de dependre de ningú.

Arribem i veiem que a nivell físic, altre cop el rival té jugadors molt més grans que la majoria dels nostres, així que recordem el partit anterior de no buscar el 1x1, sinó qe buscar més les parets i combinacions, de cara a superar les línies de pressió.

Comença el partit, i tant ells com nosaltres plantegem un partit a mitja pista, de cara a no rebre molts gols i poder tenir més controlada la nostra porteria. El rival genera un joc més vistós que el nostre, però nosaltres som qui tenim les oportunitats més clares gràcies a individualitats.

Al final tanta és la insistència que als 10' de partit aconseguim posar-nos per davant el marcador amb un gol de Guillem León. El partit segueix amb la mateixa tònica i al final de la primera part després d'haver fallat varies ocasions clares de gol aconseuim marcar el 0-2 i així marxar més tranquils a la mitja part.

A la mitja part repassem tots els errors que estem tenint per així millorar sobretot el nostre joc atacant i apretar una mica més a nivell defensiu, ja que estàvem molt tous, sortim concentrats i al primer minut ja aconseguim el 0-3. Als minuts un error nostre propicia una trancisió seva que acaba en gol i just al següent minut no donem temps a cap reacció i marquem el 1-4 amb el que es trenca el partit i ja dominem 100% i acabem marcant un gol rere l'altre fins arribar al 1-8 on el rival ja havia baixat els braços, ens contagiem del seu mal joc i un altre error fa que ells aconesegueixin marcar un segon gol que no serviria per més que arreglar una mica més el resultat.

Felicitats a tot l'equip per la victòria i toca seguir treballant per seguir en aquesta línia d'anar puntuant de 3 en 3! Seguim!

1, 2, 3 VINCIT!