Partit de 15'

8 - 3

Últim partit abans de marxar de Setmana Santa contra un rival de la part baixa de la classificació, però que a l'anada ens va posar les coses complicades, així que de cara a aconseguir una nova victòria toca treballar i així seguir mirant amunt.

Comencem un tant adormits i ja la segona oportunitat que tenen ells amb un xut creuat des d'un fora de banda aconsegueixen marcar el primer. Això ens fa despertar de cop i just la següent jugada aconseguim marcar l'empat després d'una bona sortida de pressió amb la que Esteve es planta sol davant del porter i no falla. A partir d'aquí els següents 15' serien un monòleg per part nostre amb una efectivitat total i un joc a 1 o 2 tocs super bo, segurament el millor de la temporada, així que al minut 15 de la primera part ja ens col·loquem amb un ampli 5-1 sense donar massa opcions al rival. Tot i així cometem dos errors tontos de concentració i ens marquen dos gols que per moments fan dubtar, però al final de la primera part marquem el 6-3 amb el que ja no donem cap opció al rival.

A la mitja part avisem d'aquests petits errors que no es tornin a produir de cara a no donar ni una petita opció a posar-se dins del partit al rival i fem molt bona segona part on marquem dos gols més per acabar gaudint del partit sense cap tipus de patiment.

Ens anem amb molt bones sensacions de setmana santa per encarar el tram final de la temporada de la millor manera. 

Felicitats a tots els jugadors!

Bona Setmana Santa a tots!

1, 2, 3 VINCIT!