Objectiu assolit

1 - 2

Darrer partit de la segona lliga que el tanquem amb una derrota per la mínima. Recordem a les jugadores que al partit d'anada vam perdre per 7-1 , però que hem de seguir amb la mateixa dinàmica dels darrers partits i poder aconseguir competir el partit.

Així ha estat, amb la possessió de la pilota favorable a elles, i amb joc a 1 o 2 tocs , ens hem hagut d'esforçar en defensa per anul.lar tots els seus moviments, ja que anaven alternant el seu joc de 4 i de 5.
Amb tot les millors ocasions de la primera part les hem tingut nosaltres amb un xut al pal d'Aina i un altra de Esther que treu sota pals una jugadora rival. Les nostres contres eren bones però necessitàvem materialitzar.
Els dos gols d'elles han arribat els dos darrers minuts de la primera part i tots dos amb polèmica. El primer gol hi ha un control amb la mà que l'àrbitre no veu que li permet a la rival controlar bé la pilota per xutar. Al segon, estaven jugant de 5 i la que feia de portera jugadora ha tocat 2 vegades la pilota , una al nostra camp, però la segona vegada ha entrat al seu camp i s'hauria d'haver xiulat l'infracció. La jugada ha acabat en gol.

Tot i així estem fent un bon partit i demanem a les jugadores continuar insistint a la mateixa idea, marcar un gol que ens fiqui en el partit i lluitar-ho.
Així ha estat, la dinàmica era la mateixa de la primera part, elles amb possessió de pilota, nosaltres defensant bé i amb bones ocasions. Al minut 9 , Aina roba una pilota quan el rival estava jugant de 5 i des del mig camp marca a porteria buida. Era l'1 a 2 , però el físic ens estava traicionant.

Ens costa donar una passa endavant per anar a pel partit, continuem defensant bé, Penelope està molt encertada quan s'ha necessitat, però no hem pogut empatar. Una jugada que Esther marxava sola cap a porteria li han fet falta i ha esgotat les nostres opcions.

 

Números

 

Anada: Rubi 1-1/ Caldes 1-5/Mataró 7-4/Les Corts 0-7/Ripollet 7-1. Gols a favor 7 Gols en contra 27 Punts 1

Tornada: Rubi 5-1/Caldes 4-0/Mataró 2-4/Les Corts (no presentat)/Ripollet 1-2. Gols a favor 8 Gols en contra 11 Punts 3

Notable millora a la segona volta.

Continuem, Força Vincit!!!