No gaudim jugant

6 - 1

Setmana diferent amb un entrenament suspès per pluja i el del dijous només amb 5 jugadores. A més a més doble ració de partit en divendres i dissabte amb només un canvi a la banqueta.

L'equip no està jugant bé, es va veure en els dos partits jugats. Tot i venir d'un bon nivell, tot i la derrota, amb Les Corts, l'equip s'esvaeix a mesura que passen els minuts. Entrenaments amb molt poques jugadores no ens permeten treballar els moviments, ni amb la intensitat ni amb el número de jugadores necessari. Això es reflecteix a la pista on només fem perill a base de jugades individuals. La base del joc de l'equip, que és la de tocar i crear, per aprofitar els forats de la defensa rival ha desaparegut, el nivell d'intensitat defensiu no el podem mantenir per la falta d'efectius per fer el relleu a la pista. Hem hagut de baixar la línia defensiva a mitja pista.Però tot i així ens falta recuperar jugadores.

El partit de divendres el guanyem a base de jugades individuals i una jugada d'estratègia, i el del dissabte,fins a la mitja part va estar més igualat amb ocasions pels dos equips, amb un 1-1 al marcador, però dos errades a la sortida de la pilota es van convertir en dos regals pel rival que van aprofitar per aconseguir el 3-1 i aquí l'equip es va venir abaix.
Al baixar la línia de pressió, i defensar més aprop de la nostra porteria, han tornat a aparèixer errades que semblava que teníem superades. El dissabte ens vàrem menjar un munt d'esquenes, que permetien arribar a les jugadores rivals sense oposició davant de la nostra porteria. Hem de corretgir totes aquestes accions si volem tornar al nostre nivell.
La veritat és que estem en un moment molt difícil. Acostumats a veure un equip pressionador en defensa i que creava i trenava jugades en atac molt bones, i venint d'un subcampionat la temporada passada, es fa difícil entendre el ritme actual.

Sabem les coses que hem de millorar, volem recuperar totes les jugadores lesionades i volem tornar a tenr el nivell que aquest equip es mereix.

Força Vincit!!