L'art de tenir la pilota

0 - 17

Aquest divendres ens enfrontàvem al segon classificat, el Jesús i Maria, un rival de la part alta de la ciutat. Quan per fi localitzem la pista, veiem que és de gespa i no és l'escenari més ideal per a nosaltres.

 

A falta de pocs moments per començar el partit, estem sense porter, així que hem de sortir amb el Iago a la porteria.

 

No obstant, comença el partit i amb ell la tònica que es mantindrà els 40 minuts, els visitants tenim la possessió i elaborem amb claredat sense que la seva defensa ens generi gaires problemes.

 

Ràpidament ens posem per davant i en la resta de minuts el resultat només fa que créixer, fins arribar al marcador final de zero a disset.

 

A nivell de psicològic i de joc us he de felicitar a tots els jugadors perquè a vegades és complicat evitar les individualitats i jugar cada acció de manera pacient i elaborant bé els atacs, però aquests són els partits on ho hem de provar. I ho hem fet.

 

Defensivament, hem estat molt encertats i com a conseqüència allarguem una bona ratxa de partits exercint aquesta defensa pressionant d'alt nivell. Robar ràpidament ens permet tenir més temps la pilota.

 

Vull felicitar avui al Pablo Felix que ha ofert un recital prenent bé cada decisió i ha marcat set gols, un dels quals sens dubte candidat al gol de la temporada.

 

També és necessari recordar una cosa: no cal marcar per ser un bon jugador.

 

A seguir així.

 

Toca seguir treballant per no deixar-nos cap punt més a la lliga.

 

Força Vincit.

 

Ferran