La sort també juga

4 - 3

Aquest divendres jugàvem per segona vegada consecutiva a domicili, aquesta vegada a l'Escola Sant Gregori. La rebuda a la pista va ser inpresentable, ningú que ens indiqués en quina pista es jugava, entrenadors del local amb total desconeixença de la normativa i a sobre pocs minuts abans del partit la pista era molla i les porteries mal colocades. Per si fós poc, una porteria es va col·locar generant un terreny de joc gairebé quadrat, quan d'inici estava situada fent un espai força gran: van reduïr les mides del camp sense motiu.

No vam poder escalfar bé per haver d'ajudar en la neteja de la pista, però sense escudar-nos en això havíem de saltar al camp i fer el futbol sala que sabem.

El partit va tenir tres fases. La primera són els 10 minuts inicials: vam crear bon joc i vam tenir més d'una desena d'ocasions, ben resoltes pel porter i amb molta mala sort pels pals. Però quan vam començar a encaixar gols desafortunats vam començar a frustrar-nos i això mai ajuda. Jugàvem pensant que no ens sortiria res i així es molt difícil seguir endavant. Durant aquesta segona fase el marcador es va eixamplar fins a un inmerescut quatre a zero en contra.

Finalment ens vam recuperar per sortir a jugar l'últim quart amb més ànims. I en efecte, vam recobrar l'actitud dels primers instants de partit i vam tornar a tenir moltes ocasions. El nostre primer gol obra del Gabriel ens va tornar a donar aire i vam tenir al Sant Gregori contra les cordes. Un altre gol del Gabriel i un més del Guillem ens van apropar a la distància mínima i l'ambient del camp mostrava que estàvem a prop de l'empat. Ens ho creiem. Però la sort també juga i la pilota no va entrar. Els tres xiulets de l'àrbitre posaven el punt final a un dels 'matchs' més injustos que hem viscut com a equip.

Com a crítica constructiva, som un equip que no sap anar perdent. Sempre hem guanyat més que perdut i ens costa molt jugar quan anem per darrere al marcador. Però de tot s'aprèn i si aconseguim imitar sempre l'actitud i la convicció que teníem al final del partit, serem molt més regulars.

Insisteixo en que la competició no és el més important i a nivell formatiu considero que la millora és molt elevada en només tres mesos.

Vull felicitar a l'equip pel treball diari.

Força Vincit!

Ferran