La millor defensa és un bon atac

4 - 2

Segona jornada consecutiva a casa la que afrontàvem aquest divendres i primer partit de la segona volta. Ens enfrontàvem a un equip que ens havia guanyat a l'anada i que, malgrat tenir aquest cop la plantilla al complet, de ben segur que ens ho posaria complicat també a la tornada.

La tònica del partit ha mostrat un Vincit superior, però un visitant que generava també força perill, sobretot mitjançant el dorsal 4, amo i senyor de la banda esquerra. En aquesta línea, ens hem col·locat per davant amb dos gols de diferència, els autors dels quals han estat el Gabriel i el Pablo Guerra.

No obstant, el rival no ha abaixat els braços i ha creat moltes ocasions de perill, topant en nombroses ocasions amb l'Otto, que s'ha erigit com un autèntic mur, només superat dues vegades pel seu dorsal 4.

Ens empaten el partit a pocs minuts pel final, una història que ja ens sona d'altres vegades i que de vegades hem gestionat bé i d'altres malament. En aquesta ocasió, els gols visitants ens han servit per posar-li una marxa més al partit: els gols del Téva en primera instància i de nou del Gabriel en una jugada desafortunada del porter rival ens otorgaven la diferència de dos gols a favor nostre, que ens permetrien disputar amb relativa tranquilitat els últims minuts de partit. El setge del Madres Concepcionistas a la nostra porteria aquests últims instants ha topat amb una defensa ben organitzada, que ens ha permès endur-nos el partit.

Avui la defensa ha guanyat el partit i en aquest sentit vull destacar al Téva per les ajudes defensives, al Gabriel per la seva bona presa de decisions i sobretot a l'Otto, avui molt participatiu en els seus minuts com a jugador i com gairebé sempre excel·lent entre els tres pals.

Tres punts merescuts al sarró!

Força Vincit!

Ferran