La força física guanya al futsal

3 - 6

Després d'un últim partit fluix de joc però amb victòria plàcida arriba un rival que sabem que serà complicat, ja que es troba a la part mig-alta de la classificació i només veure'ls arribar ja veiem que físicament estaran molt per sobre.

Tot i saber aquesta diferència de físic, sabem que si juguem a un nivell alt amb bones combinacions i un atac ordenat tenim opcions de puntuar, ja que ja ho vam demostrar contra Rubí. Per tant hem de deixar de banda individualitats i 1x1. 

Tot i l'avis d'alerta, sortim bastant empanats, i entre això i la seva superioritat física encaixem tres gols en 15' (fins ara 2 en 3 partits...). Comencem a despertar llavors i passa a ser un partit més competit, tot i que segueix notant-se la superioritat física. Comencem a combinar molt millor i tenir varies oportunitats de gol clares al segon pal que perdonem, però al final tanta és la insistència que acabem marcant un gol al minut 21, encara que poc duraria l'alegria, ja que als 4' tornen a marcar un gol.

Arribem a la mitja part amb un resultat bastant abultat pel que s'ha vist al camp, una llàstima, ja que sempre comencem dormits i despertem tard. A la mitja part repasem tots els errors i recordem joc de 5 per si fos necessari. Sortim molt i molt enxufats i ells confiats i amb això que marquem dos gols seguits que ens donen ales per posar el partit més emocionant de l'esperat. Però no aocnseguim mantenir aquest resultat i ens marquen un 5è gol de penal (injust) que ens mata bastant, ja que és quan millor estàvem. Amb aquest gol demanem temps mort per refrescar de nou el joc de 5 i així executar-lo sempre que poguem. Degut a que fa temps que no el fem servir no acaba de sortir del tot bé, tot i això tenim alguna oportunitat de gol però no tenim sort cara porteria. Ells tot i així aconsegueixen tenir una nova oportunitat de gol i ens marquen el 6è i definitiu gol, tot i així seguim lluitant fins al final i treballant per mirar d'escorçar el marcador. Però no tenim opció i acabem el partit amb un 3-6 excessiu.

Felicitar a l'equip per creure fins al final i no tirar la tovallola, però hem d'espavilar a les primeres parts, perquè aquest cop no hem pogut solucionar masses errors de la primera part i no és el primer cop que passa, encara que les anteriors si que ho hem pogut remediar a temps.

Seguirem treballant per seguir als primers llocs de la calssificació inesperadament!

1, 2, 3 VINCIT!