Per guanyar has de marcar...

0 - 1

Vam marxar de vacances de nadal molt felices, ja que portàvem una sèrie de partits amb bons resultats, però comencem el 2020 amb una derrota dura, ja que ens veiem superiors al rival, però no aconseguim ficar la pilota dins! 

Comença el partit on el pes del partit el porta l'equip rival, ja que es posa a jugar de 4 i com sempre ens costa una mica defensar-lo, però ràpidament ens concentrem i fem una molt bona defensa on nodeixem progressar a les rivals i aocnseguim robar pilotes per tirar contres. Aquestes contres són molt bones, ja que sempre generem superioritats i finalitzem totes les jugades, però fallem massa en la finalització, i amb això ja sabem que passa, el que perdona... ho acaba pagant! Segueix la primera part amb la mateixa tònica, encara que comencem a combinar millor i en trams del partit portem nosaltres el pes del partit i tot, però seguim fallant tant xuts llunyans com trancisions, com fins i tot ú contra portera!

A la mitja part poc podem dir, ja que estem fent una molt bona defensa de 4 i estem combinant bé en atac, però el que fa falta és afinar la punteria i marcar! 

Comença la segona part i tot segueix semblant, encara que anem variant la pressió adalt amb la mitja pista, per veure si posem nervioses les rivals i podem fer variar alguna cosa, però tot segueix al mateix ritme i les mateixes ocasions, fins que al minut 3 de la segona part després d'una passada de banda a l'altura de mig camp entrem de cop fins a dos cops seguits a la que segurament sigui la millor jugadora de l'equip rival i això fa que pugui avançar lliurement per l'eix de la defensa i acaba fent un bon xut impossible per la nostra portera! Tot i així com sempre fa aquest equip tira d'orgull i segueix creient en la remontada i segueix treballant per intentar emportar-se un partit del tot inmerescut fins al moment, però arribem a fallar fins a 3 ú contra la portera que donen peu a la desesperació per intentar marcar un gol que no arriba i no arribarà!

El partit acaba amb derrota i amb una sensació d'haver fet les coses molt bé, però no haver estat encertades cara porteria, una llàstima, ja que era una oportunitat per acostar-nos a posicions una mica més adalt. Hem de seguir treballant i arribaran altre cop els resultats i els gols, n'estic més que segur!

Esteu a un molt bon nivell noies! Seguiu així! Ànims!

1, 2, 3 VINCIT!