Fins el final

6 - 4

Divendres afrontàvem el primer partit de la segona volta contra Sant Martí, un rival que ens havia guanyat al Fort Pius.

Al arribar a la seva pista veiem un terreny de joc molt gran, una pista de grans dimensions. Escalfem i començem a jugar

L'equip surt a per totes, aprofitem la llargada i amplitud de la pista per donar pilota a pivot i que aquest reparteixi el joc als ales que pujen. Crearem bones ocasions i d'aqui vindrà el gol del Noah, 0-1. El rival empata, pero tornem a posar-nos per davant amb una bona jugada col.lectiva que finalitza amb un segon pal de l'Armand. El rival demostrant perquè  és el líder invicte torna a posar el marcador en empat 2-2.

En el tercer quart seguim fent un bon partit però ens costa més sortir del nostre camp, quan ataquem no acabem les ocasions i això ens passarà factura ja que el rival ens farà contratacs i passes del porter al pivot quan estem amb la defensa descolocada així ens faràn dos gols pero de nou el Noah ens aproparà més al resultat 5-3.

Arribem a l'últim quart amb possibilitats i hi creiem, ataquem i el Samu ens acosta al marcador amb un golàs des del còrner. 5-4. Però quan més estem atacant i més a prop tenim el gol el rival ens el fa a nosaltres, 6-4. Final del partit

Bé, tot i la derrota hem fet un molt bon partit, hem plantat cara a un líder que encara no ha perdut cap partit a la lliga.
Felicitar a tots ja que han fet un partidàs, lluitant fins el final.
Però en especial m'agradaria destacar al Teo, ja que s'ha estrenat en la posició de Tanca i ho ha fet molt bé i amb moltíssima seguretat.

Força Vincit