Per fi tornem!

7 - 5

Aquesta tarda l'equip ha tingut el seu primer partit després d'un any. 

No ha sigut el nostre millor inici, al primer quart no hem demostrat el nostre estil de joc i no aconseguíem fer bones triangulacions i això s'ha vist reflectit en el resultat, ja que en acabar-lo anàvem 0-4 en contra al segon quart. 
Començat el segon quart, l'equip ha començat a despertar i hem aconseguit remuntar una mica, però tot i això hem arribat al descans per sota d'ells, però ben encaminats. (4-5)

A la mitja part hem repassat alguna jugada que semblava que no teníem clara i hem donat algunes indicacions per poder afrontar millor la segona part.

El tercer quart ha estat magnífic, hem fet molt bones combinacions i hem aconseguit remuntar sense tenir gaires ensurts.
A l'últim quart, ens hem mantingut forts en defensa i hem seguit desplegant un bon joc i hem assegurat ja el partit. Final i partit guanyat.

Volem felicitar a l'equip per la primera victòria, però tot i això no hem de començar tan malament per acabar així de bé! Hem d'estar concentrats des de l'inici!! La setmana que ve més!

Gols: Bruno x2, Unai x2, Nil, Jan i Theo 

Força Vincit!!!