Falta efectius ens mata

5 - 1

Partit marcat per les moltes baixes ja sigui per lesió o per que estàn fora i no han pogut venir. Partit no ha tingut molta història el rival ha estat superior en tot moment i si li sumes que no surtien gairebe el treballat doncs encara ens perjudicava més. 

Desde la primera acció del partit han estat millors i en 6 minuts ja perdíem 3-0, sort del porter-jugador que ens va servir per contrarestar el seus atacs tot el rato i ens va servir per tenir el partit algo més controlat i que ens generessin menys accions. Resultat al descans 3-0.

A la represa el rival va pujar línies i ens va asfixiar i ens generava moltes perdues que dues d'elles van arribar el 4-0 i 5-0. Vam seguir intentan-ho amb la sort que en estrategia de corner feiem el gol del honor (5-1). Partit no va tenir molta historia més.

Era un rival directe a la classificacio que el vam guanyar a casa i ara ens la torna i ens avança a la classificació. Una pena perque si haguessim estat tots el partit hauria estat més competit i més igualat. Donar les gracies als que van venir i van donar el seu màxim durant el partit.

A seguir treballant per intentar sortir d'aquesta mala dinamica de mals resultats.

Força Cadet B!!

1,2,3 Vincitç!!!