Es juga com s'entrena

4 - 2

Una altre victòria i ja en sumem dues de consecutives però aquesta no del tot bona, davant d'un equip amb pocs recursos per atacar i defensar, el pre-infantil no va saber aprofitar-ho i es va encomanar amb falta d'actitud i d'aplicar el que estàvem aconseguint la setmana anterior que era, jugar a futbol sala.

L'actitud dels jugadors amb excés d'individualitats i d'una defensa molt tova, va fer que facilitessim la tasca de l'equip contrari que ens va arribar a empatar el partit a falta de 5 minuts posant-nos en la corda fluixa. Un partit que es podria haver guanyat de forma plàcida, sense complicacions, movent la pilota ràpda i fent les dues jugades que tenim per moure'ns amb sentit i, veient que cap de les dues les fan ens plantegem si de debó en els entrenaments l'actitud és la correcte, ja que com sempre es diu: "se juega como se entrena".

Aquesta setmana he hagut d'avisar més d'un cop de l'actitud en l'entrenament perdent minuts d'entrenament fent voltes corrents, i això es veu en la falta d'idees durant el partit, esperem que aquesta setmana es posin les piles i puguin seguir aprenent com estaven fent.

Una setmana que queda en l'oblit si és puntual. Força Vincit!! Seguim treballant.