Equip unit

3 - 2

El partit de divendres va començar molt bé, tots estàvem molt motivats i amb moltes ganes, i es va notar, perquè ho vam fer bé. Ràpidament vam posar el marcador a favor nostre, no sense rebre cap gol, però aguantant bé.

No era un rival fàcil, estava tot molt igualat, i ens podien remuntar en qualsevol moment. Durant el segon quart, va passar el que no havia de passar, van expulsar en Pau Navarro. Tot va ser molt ràpid, gairebé no ens en vam enterar que ja li havien tret vermella. Entre que ell es va posar nerviós i no es va comportar correctament i la poca gràcia de l’àrbitre gestionat la situació, ens vam quedar amb un jugador menys. El disgust i la frustració que va sentir ell van ser iguals a la de la resta de l’equip, que li van prometre que guanyarien per ell.

Vam aguantar els últims minuts d’aquell quart amb un jugador menys i amb l’Alberto de porter. Els dos altres quarts ja vam poder disposar de cinc jugadors. I tot i que ho vam fer molt bé, no va ser suficient. El tercer quart el vam aguantar, però a l’últim ja no vam poder més i ens van remuntar a falta de pocs minuts pel final del partit.

És un clar exemple d’un partit ben jugat i amb molt bona actitud que no es guanya, perquè tot i que ho mereixíem, el rival va acabar fent-ho millor i superant-nos en el marcador. Tot i així estic contenta de l’esforç i de l’actitud de tots els jugadors, que davant d’un problema es van unir i van ser més un equip que mai.

Cal seguir forts que divendres ens espera un partit difícil!