Empat just

3 - 3

Després d'un últim empat amb sabor a derrota contra un equip de la part baixa de la classificació i després d'un final per oblidar, però que de ben segur n'em après tots de cara al futur, ens toca jugar contra el primer classificat de la lliga, i a més fora de casa, per tant, segurament un dels partits més complicats de la temporada.

Sabem de l'importància d'aquest partit tant per nosaltres, com pel rival i per això, el preparem a consciència durant tota la setmana i anem amb moltes ganes a competir i fer veure a la lliga que si no haguéssim patit aquelles tres derrotes en les que la pilota no va voler entrar, ara mateix podriem estar lluitant amb els 3 primers classificats.

Comencem el partit i ja veiem que físicament ens superen i a més van al límit de la falta aprofitant-se justament del físic que tenen, però encara i així som nosaltres qui dominem amb joc, i a més qui combina amb més facilitat, Gràcies a això aconseguim jugar continuament en el seu camp i ja al minut 2 gràcies a una jugada d'estratègia de banda, que últimament està funcionant molt i molt bé, aocnseguim el primer gol, fet per Guillem León.

El partit segueix amb la mateixa dinàmica, on nosaltres combinem i ells quan tenen la pilota busquen continutament buscar la paral·lela per després combinar amb pivot i aquest finalitzar. Un cop veiem això ho defensem molt bé i no donem més opció en el seu atac i aconseguim robar pilotes per generar trancisions i ocasions de gol, encara que gràcies al seu físic moltes vegades aconsegueixen replegar ràpidament. Tant és així, que gràcies a la seva intensitat aconsegueixen combinar una vegada més amb un dels seus dos pivots i aquest aconsegueix girar per marcar l'empat als 10 minuts de joc.

 Nosaltres cambiem el nostre sistema de joc per fer variar la seva defensa, i això els desestabilitza bastant, fins al punt de poder tenir la pilota durant més estona i poder combinar millor sense rebre atacs clars del rival. Tanta és la nostra superioritat en joc i ocasions que aconseguim marcar el 1-2. Encara que ells als 3 minuts ens aconsegueixen empatar de nou gràcies a una bona trancisió. Encara i així ens tornem a sobreposar i als 2' (minut 30) tornem a posar-nos per davant. Aquest cop ells ja estan pressionant molt i això fa que a l'hora de sortir de pressió rifem més la pilota, però no ens fem enrere i els anem a pressionar nosaltres igualment, de cara a que no puguin jugar fàcil, però això genera més espais i més ocasions per ells, però un encertat Pau fa que ells no puguin marcar gol. A falta de 6' per acabar monten el joc de 5 on patim bastant, ja que es posen d'una forama, que ens complica fer una bona defensa i a falta d'un minut per acabar i després d'haver tingut varies oportunitats aconsegueixen marcar l'empat a 3 final. El fet de que fes temps que no ens sortissin de 5, fa que ens posem més nerviosos del compte i no defensem del tot bé, però encara i així fem segurament dels millors partits de la temporada i demostrem que som capaços de competir contra qualsevol equip de la lliga.

Felicitats a tots pel partidàs i per la bona temporada que esteu fent, hem d'acabar en aquest nivell el que queda!!

1, 2, 3 VINCIT!