Empat just

1 - 1

Després de l'última derrota justeta pel que es veu a pista però àmplia en marcador i contra un rival de la part alta de la classificació, ens toca jugar contra un rival molt semblant al nostre, tant pel que fa a joc com per prestacions individuals.

A l'anada acabem perdet 2-1 al seu camp després de tenir mil oportunitats jugant de 5, però sent també un partit molt igualat durant molta estona del partit. Aquest cop res cambiaria i seria un partit molt igualat on els petits detalls marcarien el resultat final.

Sabiem que era un partit important sobretot per no perdre, de cara a seguir lluitant pel 5è lloc, i així de seriós va ser. Treballant sobretot a nivell defensiu des del segon 0 de partit i tirant totes les contres possibles per poder fer mal en atac, fins i tot en atac posicional també vam tenir alguna més que altra, però com sempre la pilota no vol entrar, també s'ha de dir que ells tenien molt bon porter.

Al final de la primera part acaba en 0-0 en un partit vistós i molt disputat, a la mitja part aportem noves consignes en atac de cara poder tenir més oportunitats, i comença la segona part amb la mateixa tònica d'un partit igualadissim. Els dos equips seguim fent bon partit i tenint les nostres, però al final és el rival qui després d'un malentès nostre entre dos companys d'equip la pilota es queda entre un i l'altre i el rival més llest aconsegueix robar-la i tirar un 2x1 que acaba en gol i ens deixa amb cara de tontos. Tot i això no ens venim abaix i pugem línies per apretar adalt i no deixar-los jugar, amb aquesta pressió aconseguim tenir el domini del partit i seguim tenint oportunitats de gol i ja cap al final aconseguim un empat més que merescut. Els últims dos minuts ens la juguem de 5 per intentar emportar-nos el partit i tenim dos oportunitats que no acaben entrant per ben poc, però el partit acaba amb un empat més que just pels dos equips.

Això fa que el rival no ens pugui superar a la classificaió i puguem seguir lluitant per l'objectiu final.
S'ha de seguir treballant i jugant amb aquesta serietat tot el que queda de temporada.
Bon empat i a seguir sumant!

1, 2, 3 VINCIT!