El resultat ho diu tot

12 - 1

Comença la temporada amb varies baixes a l'equip, però sabent a que hem de jugar i com ho hem de fer, després de fer una pretemporada més que justeta, ens toca millorar el que s'ha fet.

Sabem que serà una temporada complicada on ens trobarem equips molt més forts, a nivell físic, que nosaltres i que per tant, cada partit l'hem de jugar com si fos una final, ja que al no saber massa el nivell, el primer objectiu ha de ser la salvació, un cop ja ho tinguem ja veurem a que podem aspirar.

Després de fer xerrada prepartit fem un escalfament prou bo i concentrats amb el que toca fer, de cara a poder afrontar el partit amb garanties. Només començar el partit veiem que som molt superiors al rival i marquem al poc de començar i veiem que el porter (que no ho era) és molt fluix, així que per poc xut que tenim comencem a agafar el domini del partit sense donar cap tipus d'opció a un rival que a la mitja part després d'acabar 6-0 ja ha tirat la tovallola. Nosaltres tot i això aprofitem per practicar coses tant a nivell atacant, com defensiu i a la segona part torna a ser un monòleg, tot i a un ritme de partit molt més baix i al final el resultat ja és el menys important, acabem guanyant que és el més important per començar bé la temporada.

Hem de tenir clar que aquest partit no serà el reflexe de la temporada, per tant no ens serveix per veure el nivell de la lliga, així que toca seguir treballant bé durant els entrenaments per seguir fent una bona posada a punt pel següent rival, aquest cop lluny de casa.

Bon partit i bona victòria!

1, 2, 3 VINCIT!