El resultat de vegades enganya

3 - 6

Darrer partit de la primera volta que afrontàvem amb els ànims ben alts, després d'haver guanyat el darrer matx. Aquest cop, ens enfrontàvem a un rival que venia de lluny, el Licée Français de Gavà, però els del Fort Pienc estàvem disposats a posar-los les coses molt difícils.

 

Els del Baix Llobregat van oferir un joc molt vistós, viu i ràpid des del xiulet inicial de l'àrbitre. No obstant però, el Vincit va aconseguir aguantar les embestides dels visitants i, tot i anar per darrere al marcador, aconseguiem originar ocasions de gol. D'aquesta manera, el partit acabava amb un resultat de 3 a 6, amb dos gols del Martí i un de l'Aran per part dels locals.

 

Bona actitud de l'equip, que en cap moment ha perdut la cara al partit, davant d'un rival molt superior, i que ha aconseguit plantar-los cara i crear perill a la porteria on atacàvem. M'agradaria destacar la gran progressió d'alguns jugadors, com el Martí, que darrerament està trobant recompensa a la feina ben feta en forma de gols, però també ajudant a l'equip tant ofensivament com defensivament, i animar a altres jugadors a centrar-se als entrenaments. Estic convençut que si aconseguim fer aquest canvi de xip, creixerem molt com a equip.

 

Bona feina! Força Vincit!