El millor de la temporada

2 - 3

El mateix partit que l'any passat vam perdre per 1 a 6, aquest any hem perdut per 2 a 3 però les sensacions han canviat, i és que els jugadors s'hi van posar de valent, van aplicar el que vam treballar durant la setmana tant en defensa com atac, malgrat els entrenaments podrien haver sigut millors.

Els jugadors van demostrar aquest cap de setmana que saben escoltar, però que la concentració és l'única cosa que els dificulta. L'alternància entre anar a pressionar, mitja pista i un quart de pista va fer tornar boig a l'equip rival que només va poder marcar en un 1 contra el porter (falta de picardia ja que no haviem fet cap falta abans), un 3 contra el porter (per una falta anterior no pitada) i un altre gol de mèrit.

El bon joc del nostre equip fent les jugades que tenim de sortida de pressió, de joc de 3 i les jugades d'estratègia van fer que l'equip fos totalment competitiu contra un equip que no mereixia la victòria.

Destaco el joc amb porter jugador que vam aconseguir per primer cop marcar un gol, amb una mica de sort però va servir per posar-nos més aprop del marcador i és una eina que s'ha de tenir en compte.

Felicitats! Amunt Vincit!