El més important, els tres punts

2 - 1

Sense tenir la plantilla tancada i amb varies baixes i amb el porter del Cadet A ens presentem a la 1a jornada de lliga amb molts dubtes de com sortirà la cosa, ja que veniem de fer bons partits a la pretemporada, però fins que no comença la lliga, mai saps com aniran les coses, els nervis i tot.

Veiem el rival i suposem que serà un rival tècnicament bo però amb mancances tàctiques, per tant preparem el partit i parlem que més que mai s'havia de jugar a futbol sala i elaborar com veniem treballant als entrenaments i els partits de pretemporada i no deixar jugar fàcil al rival fent una bona defensa i intensa!

Comença el partit i ens trobem un equip molt desorganitzat tant a nivell defensiu, com a nivell atacant, i això fa que ens desconcerti molt, ja que no sabem ni com atacar.los, ni massa com defensar-los, així que és un partit molt travat, no massa vistós però que va avançant el temps i la pilota no entra, i on el rival va arribant i per sort teniem el porter del Cadet A, en Lluc que va fer un partidàs i ens va salvar de moltes accions on ells arribaven fàcil, per una manca d'intensitat defensiva!

Al final tant avisar, ens aconseguiexen marcar un gol fruit d'una trancisió i per sort, nosaltres la següent jugada aconseguim empatar, ja que sinó es preveia un partit complicat per marcar!

En una jugada aïllada, aconseguim fer una bona triangulació i a falta de 5 minuts per acabar el partit ens aconseguim posar per davant i aguantar el resultat, tot i les empentes del rival jugant de 5!

S'ha competit bé, però això és el mínim que es demana, sabem que ho podem fer molt millor, així que seguirem treballant, perquè el següent dia tot vagi millor i sàpiguem portar el pes del partit!

 

1, 2, 3 VINCIT!