Dinàmica negativa...

2 - 1

Després de dos derrotes dures on hem sigut superiors a rivals que estaran per la part alta de la classificació ens toca un desplaçament contra un equip que es troba situat a la part baixa de la classificació, però que sabem que no vol dir res, ja que jugant fora i amb la mala dinàmica de resultats que portem o treballem durament o tornarem a caure en el mateix que els dos últims partits.

Aquest cop poques excuses tenim, ja que per fi recuperem tot l'equip, tot i que no tots en el seu millor moment, però estem segurs que ens servirà per afrontar de la millor manera els següents partits.

El partit comença molt bé pel nostre favor, ja que dominem el partit sense donar cap opció al rival i estem volcats a la seva porteria durant 10', però comencem a tenir mala finalització com els últims dos partits i comencem a perdre la confiança en nosaltres mateixos i apareix de nou una desesperació per marcar, que ens fa obsesionar-nos. Tot i això ho seguim intentant, però entre el porter i la nostra poca efectivitat, ells comencen a tenir trancisions, però que sabem parar a temps. Fins que arriben dos vegades contades a porteria i ens marquen dos gols. Ens quedem amb una cara d'incredulitat i de no saber que fer, que ens debilita bastant. Comencem a agafar cadascú la guerra pel seu compte intentant ser herois d'un partit que teniem controlat i que ara deixem de ser un equip treballador a ser quatre jugadors sobre una pista intentant fer qualsevol cosa per marcar de qualsevol manera.

La primera part acaba amb aquest resultat i ens anem a la mitja part amb cares llargues. Estem en una situació que no és fàcil, ja que som nosaltres els que tenim les oportunitats i ells qui únicament es defensen. Tot i això intentem pujar els ànims i recordar que el camí està en jugar i treballar tots junts de cara a poder solucionar el problema, en creure que si tornem a jugar com venim jugant els altres partits (tot i les derrotes) o els 10' de la primera part tindrem les nostres opcions.

Comencem la segona part mentalitzats i amb ganes de fer les coses bé i torna a ser un monòleg per part nostra i el rival es limita a defensar, perdre temps i no jugar absolutament a res. Nosaltres ho seguim intentant de totes les maneres possibles i al final després d'una bona jugada de Voro per banda, creua una pilota al segon pal i després d'algun rebot, per fi ens favoreix la sort i aconseguim un gol (Lucas) que ens dóna ales per poder somiar en la remontada. Hi ha temps de sobres i demanem temps mort per explicar el joc de 5, que tot i no sortir de la millor manera, ells ho defensen fatal i nosaltres tenim varies oportunitats MOLT clares de gol, però altre cop seguim sense afinar i no aconseguim marcar cap altre gol i tornem a perdre un partit on hem estat els únics que han jugat a alguna cosa i han intentat treballar, però de nou ens tornem a trobar amb una falta de gol que comença a ser frustrant.

Hem de seguir intentant i no perdre la fe, ja que estem jugant a un bon nivell, pero és cert que els petits detalls ens estan matant. Molts ànims nois, que això ho treiem quan menys ens ho esperem!

1, 2, 3 VINCIT!