Desastre

2 - 0

Després d'encadenar una bona ratxa de joc se'ns presenta un rival que sabem que serà dr, ja que és un equip molt lluitador i que encara que està per sota nostre a la classificació haurem de fer les coses molt bé si volem treure un bon resultat.

No fem el millor partit de la temporada ni molt menys, ja que tenim moltes imprecisions, però encara i així portem el pes del partit i tenim més la pilota que el rival, però el fet de tenir tantes imprecisions en passades i controls, fa que ells esperen a mitja pista i en quant veuen el mínim error ens apreten i això ens inestabilitza cada cop i van tirant contres, al final una d'aquestes ens aconsegueixen guanyar una esquena i acaben marcant ells un primer gol que ens enfonsa bastant, ja que haviem ja tingut opcions de sobres per marcar més d'un.

Tot i això seguim intentant però no tenim sort cara porteria. A la mitja part decidim anar a pressionar de cara a perdre el menys temps possible i intentar posar en problemes al rival de cara a tenir més oportunitats. Però la tònica és la mateixa i la pilota no vol entrar de cap de les maneres, i en una que ens posem de 5 i ens roben la pilota, marquen a plaer sense porter. Ells es limiten a defensar i nosaltres a atacar però segueixen les imprecisions i les males decisions que fan que la pilota no acabi entrant i perdem un partit contra un rival inferior a nosaltres.

Tot i això treiem de positiu que mai vam tirar la tovallola i vam seguir intentant fins al final. Així que toca seguir treballant i seguir competint tots els partits fins al final malgrat qualsevol complicació.

1, 2, 3 VINCIT!