Derrota per posar en valor el títol de lliga

3 - 1

Partit avançat de la darrera jornada de Lliga, on visitàvem un dels camps més complicats del nostre grup i davant un equip de gran nivell amb el que vem patir per aconseguir la victoria en el partit d’anada. La part positiva és que hi anàvem amb els deures fets després de guanyar el títol la setmana passada. Tot i això no buscàvem excuses i afrontàvem el partit amb ganes de mantenir bones sensacions i no baixar el nivell ara que s’acosten els partits de fases. Menys Sergi tots llestos, i Natxo comandant les indicacions des de la banqueta.

Primers minuts excel·lents on hem dominat, però que poc a poc han anat igualant-se quan Garví s’ha posat les piles. Molta igualtat, molt físic i més aviat poques ocasions. Al segon quart s’han canviat les tornes i Garví ha continuat pujant el nivell físic mentre que a nosaltres ens ha costat respondre. Hem perdut massa pilotes i no hem sabut treure’ns la pressió local. En aquest segon quart han arribat tots els gols del partit, un 1-1 fins als darrers 3 minuts de partit. I quan semblava que arribaríem al descans amb empat Garví ha anotat 2 gols quasi consecutius que ens han deixat knoquejats. Resultat massa eixamplat pel que es veia al partit i on ens ha penalitzat un mal final de primera part. Injust però el futbol és així i cal aprendre’n. Garví avui ha aprofitat millor els seus moments que no pas nosaltres. I aquests tres minuts han marcat la diferència.

Durant la segona part hem anat de menys a més. Encara trasvalsats per el final del primer temps, ens ha costat entrar al partit amb força. Poc a poc ho hem fet, i al final de tercer quart i especialment el quart hem aconseguit tancar al Garví al seu propi camp. Hem tingut ocasions però ens ha faltat annotar el gol que els posés la por al cos. No ha estat possible resoldre i el marcador no s’ha mogut en aquesta segona part. Ara bé l’actitud ha estat de lluita fins al darrer moment.

Primer partit en aquest any que ens hem trobat amb  un equip que ha estat superior i segurament ha merescut la victòria. I avui insisteixo en el mèrit del contrari, que ha defensat amb ungles i dents i ens ha plantejat un partit molt intens els 40 minuts. A nosaltres ens ha faltat un puntet més i estar afortunats en els detalls que marquen la diferència en partits d’aquesta igualtat. Hem de treballar per arribar a aquests detalls que al final són els que decanten entre guanyar o perdre en partits contra equips TOP. Aquesta derrota davant un tros d’equip ajouda també a posar en valor la dificultat del títol de lliga i valorar-la, si és possible, encara una mica més. Per avançar rondes a les fases haurem d’estar excel·lents, i tots al 100%. Buscarem arribar-hi per en el futur guanyar en els detalls que avui ens han faltat. Destaco avui a Kris que ha ajuntat una bona setmana, si s’entrena bé es juga bé, i avui el Kris ha disputat uns molts bons minuts. També em quedo amb la versatilitat, és improtant sortir de la zona de comfort, i avui Asier ha fet un primer quart maravellós defensant un pivot enorme i complicat de forma excepcional. Cal seguir millorant sempre i buscant nous reptes! Seguirem trebllant. Força Vincit!!!