Derrota injusta contra les 2es!

2 - 3

Després de dos partits més o menys correctes a nivell de joc però dolents a nivell de resultat, arribem a l'última jornada de la primera volta davant d'un rival situat a la 2a posició de la classificació, com és l'Eixample. Club al que li tenim ganes i on ens és igual la posició que ocupen, ja que sabem que si fem un bon partit i tenim una mica més de punteria que els últims partits que hem disputat, podem rascar alguna cosa, de cara a mantenir la 7a posició.

Tot i no poder entrenar en tota la setmana, degut a les condicions climatològiques adverses, sabem que és un rival que a priori ens jugarà de 4 i que per tant hem d'estar concentrades per defensar bé. Comença el partit i ràpidament veiem clar que l'atac és de 4, així que ens posicionem bé en el camp per poder-les defensar en condicions, encara que seguim massa la marca i fem desplaçaments massa llargs en defensa que ens costen esquenes, i només la primera jugada del partit després d'un bon atac posicional de les rivals amb una bona amplitud, aconsegueixen marcar el primer gol del partit. Això ens fa despertar i posar-nos les piles en defensa i en atac. i tot i que tenen alguna oportunitat més, ja no tenen oportunitats clarísimes i nosaltres generem també alguna. La primera part acaba amb aquest solitari gol de les rivals i nosaltres fallant més d'una clara com de costum.

A la mitja part recordem com podem millorar en defensa de cara a poder robar més pilotes i poder tirar trancisions i que no ens guanyin esquenes tant fàcilment.

A la segona part sortim amb moltes ganes i concentradíssimes i només començar robem el seu primer atac posicional i tirem una contra perfecte finalitzada per Clàudia amb un fort xut impossible per la portera rival. Elles es posen nervioses i ja no els surt tant fàcil l'atac gràcies a una molt bona defensa nostra i deu minuts més tard gràcies a un altre robo en la seva zona de creació ens permet tirar una altra trancisió que acaba amb un 2 contra la portera, on a plaer marca la Lucia.

Això fa que el partit passi a ser un partit igualat, degut a que elles apreten més i nosaltres ens treiem la pilota de sobre. Al final a falta de 8' per acabar el partit elles aconsegueixen marcar dos gols més gràcies a una de les seves jugadores que cada cop que toca la pilota genera una superioritat, ja que li entrem de cop i a més ella també és molt habilidosa, i amb dos d'aquestes aconsegueixen marcar aquests dos gols amb el que s'arriba a la fi del partit.

Elles s'emporten una victòria que les manté segones a la classificació i nosaltres ens quedem amb una cara d'impotència i ràbia que no podem fer res i sabem que hem tornat a caure una vegada més en l'error de no frenar l'atac de les rivals quan toca!

Seguim treballant i en dos setmanes ens torna a tocar un partit complicat, però que sabem que si fem les coses bé podem fer alguna cosa!

Ànims a totes que us ho esteu currant molt!

1, 2, 3 VINCIT!