Derrota injusta

4 - 3

Després de dos victòries seguides arribem a l'última jornada de la primera volta amb molt bones sensacions per jugar contra els segons classificats de la lliga. Sabem que serà un partit complicat, però també sabem que hem competit contra tots els equips de la lliga, del primer a l'últim.

És un partit que hem treballat moltíssim durant la última setmana, ja que sabem que el rival disposa del màxim golejador de la lliga, que intentem fer una defensa diferent de cara a intentar anular-lo o que faci el menys mal possible.

Tot i el treball fet durant els entrenaments per parar el jugador, aquest acaba marcant 3 dels 4 gols de l'equip. Tot i això es veu un gran partit de futbol sala on nosaltres posem el futsal i ells posen el 1x1! És una pista de patinatge, per tant rellisca molt i es fa difícil la defensa, tot i això fem un bon partit. El partit comença portant nosaltres el pes del partit, però tenint ells contres difícils de parar i en una d'aquestes es posen per davant. Aconseguim empatar 2' després i es veu un partit igualat però altre cop són ells qui marquen dos gols seguits que ens fa baixar una mica els braços, però a partir de saber estar i tenir paciència en el joc aconseguim marcar un segon gol que ens dóna ales de cara a sortir més motivats per la segona part.

A la mitja part expliquem els errors més freqüents que estem tenint i recordem aspectes de l'atac que no estem portant a terme. Comença la segona part i portem el pes del partit i aquest cop no concedim ni una contra fàcil fent falta quan toca. L'atac cada cop és més insistent fins que aconseguim empatar el partit. Aconsegui mantenir el resultat durant molt temps amb oportunitats pels dos equips de marcar més gols, però la pilota no vol entrar i a falta de 5' ells tenen l'encert de marcar el 4-3. Just al següent minut un jugador d'ells és expulsat i tenim oportunitats clares de gol en el 4x3 però la pilota no entra i al final a la desesperada amb més cor que cap busquem el gol de qualsevol manera, però aquest no arriba i acabem amb una derrota injusta on l'arbitratge no ajuda gens.

Tot i així ens anem amb bon sabor de boca sabent que hem jugat millor, i que aquesta és la línia a seguir.

1, 2, 3 VINCIT!