DEL LLIT AL CAMP!

3 - 8

Dissabte ens va tocar matinar una mica, i com el divendres passat, tornàvem a jugar contra un rival de la primera volta. Aquesta situació de jugar contra equips amb els quals ja ens em enfrontat es repetirà bastant durant el que queda de temporada.

Abans de començar el nostre primer partit matiner vam aclarir que encara que juguem contra equips els quals ja em guanyat amb una amplia diferència, sempre haurem de sortir “a tope” sense confiar-nos i a guanyar el partit , ja que si sortim relaxats pensant que està guanyat  ens poden passar per sobre.

 I així va ser, vam sortir amb la marxa sisena a guanyar des de un principi i abans de que acabes el primer quart ja anàvem guanyant 3-0.

Començàvem el segon quart una mica despistats, ja que  la banqueta no vam parar de jugar, ens van marcar dos gols bastant seguits, van saltar les alarmes, ja que al rival només li faltava un gol per empatar-nos, però després d’un temps mort necessari ens vam posar una mica les piles per evitar que ens continuessin marcant.

Al tercer quart un equip molt mes enxufat sortia a per totes, de estar patint perquè un rival ens pressionava molt, a començar a rodar la pilota en un joc conjunt excel·lent que ens va permetre exprimir el nostre pivot al màxim,  ja que rebia molts bons passes i anava amb molta contundència, en total el Biel va marcar 5 gols.

Al quart quart no ho vam fer malament, però el marcador ja no va pujar més.

Un cap de setmana més ens anem a casa contents havent-nos-ho passat molt bé i amb una victòria a la butxaca!

Força Vincit!

GOLS: x5 Biel, x1 Martí, x1 Oscar, pp.