COMENCEM A JUGAR EN EQUIP

12 - 4

Aquest divendres vam jugar un partit, contra un rival que ja coneixíem, on a l'anada vam guanyar 20-3, vull destacar que van millorar molt, ja que durant tot el partit ens ho van posar complicat.

Nosaltres no vam ser menys, tot i que quan sortíem de la porteria fèiem alguns errors que gairebé, ens costen algun disgust, va ser un partit que als jugadors els hi agrada jugar, ja que es veia que ens la passàvem més, i no vaig ser l'únic que ho va veure així el Néstor, l'àrbitre, em va dir que era dels millors partits que per joc en equip havíem fet.

El primer quart va ser el millor des del meu punt de vista, ens la passàvem molt, fins i tot davant la porteria on encara podent xut la passàvem, fins i tot massa, a veure si al final no xutarem i se'n s'oblidarà marcar gols! Sincerament felicitar al Biel, Nico, Angelo i Màrius pel bon primer quart que van fer tot i només quedar 1-0.

El segon quart va ser diferent, tot i que ens la continuàvem passant, quan sacàvem de porteria era una bogeria, perquè amb la pressió del rival no sortíem. Només si el que rebia la pilota driblava el seu defensor, aconseguíem sortit i des de allà ja no l'aturava ningú, en canvi altres van acabar amb gol del rival amb un marcador de 2-2 si no recordo malament.

Posteriorment al tercer quart l'Angelo, el Nico, el Biel i el Tomàs van augmentar la diferència de gols amb el rival i finalment a l'últim quart el Lucas, el Ton, l'Aran i el Paul van acabar de sentenciar el partit.

Per acabar vull destacar el joc en equip del Lucas, el Nico i el Biel, i felicitar-los per jugar així intentant buscar sempre una bona pase. Al Paul per la seva bona feina tant a la porteria com al camp. A l'Aran, al Nico i al Ton per les ganes que li possen sempre i per últim al Tomàs i a l'Angelo per les seves ganes que tenen de fer-ho bé i per fer el que jo els hi dic! 1,2,3 VINCIT!!

Gols: Tomàs x4, Angelo x3, Biel x2, Aran x2, Ton.