COMENCEM EL CURS AMB VICTÒRIA

1 - 3

El darrer dissabte es jugava el partit corresponent a la primera jornada de la lliga de la segona divisió catalana de futbol sala d'aquesta temporada. El partit era a domicili, concretament a la sempre complicada pista del Frederic Mistral, un club que treballa molt bé els seus equips de base.

A l'inici del partit ambdós equips es tenien molt respecte i arriscaven més aviat poc i semblaven esperar l'errada del rival per poder crear ocasions de perill. En un d'aquests errors no forçats els provençalencs varen provocar un penal, que de manera extraordinària va executar Pau per establir el primer dels gols del partit.

Arran del gol, la diferència en la possessió de la pilota i les ocasions de perill d'ambdós equips es va anar eixamplant a favor dels blaus que varen gaudir de nombroses ocasions que desafortunadament no es van materialitzar. Això va permetre a l'equip local empatar gràcies a aprofitar una de les poques errades dels provençalencs en zona d'elaboració.

L'empat contràriament al que es podia esperar, va encoratjar als blaus que gràcies a una més que bona intensitat i una ordenada defensa pressionant va poder fer el segon gol abans del descans. Pol va robar una pilota a la zona central i després de fer un 'teva - meva' amb Amat i encarar porteria, va assistir de forma magnífica una pilota al segon pal perquè Carles la rematés a la xarxa.

A la represa, els provençalencs van sortir molt 'endollats' i ràpidament es van apoderar del control del partit, gràcies a possessions llargues, que varen permetre aconseguir el tercer gol obra d'Amat, després duna molt bona jugada individual.

Felicitats per aquest gran inici de temporada i a seguir treballant!!!

UN, DOS, TRES VINCIT!!!