Campions!!!!!!!!!

7 - 0

Ahir era el dia, ahir teníem el match ball, el partit que hem estat esperant tota la temporada, el partit que ens podía permetre assolir l’objectiu que ens havíem plantejat a inici de temporada. Per fer-ho estàvem tots, Sergi lesionat inclòs. Junts, preparats per no deixar escapar allò que tant anhelàvem. Jugàvem a Nord, en un camp excel·lent, amb la nostra afició i no estàvem disposats a buscar excuses. Era el dia per proclamar-nos campions, i teníem la convicció d’assolir-ho.

Bogatell era un bon equip, però es presentava amb baixes i davant es trobaria amb un autèntic mur. Recordant els millors moments de l’Aleví, hem fet una primera part espectacular! Un escalfament de 10 és el millor sinònim, i ja des del minut 1 hem anul·lat completament al contrari. Defensa asfixiant, bona mobilitat de pilota i ocasions a dojo. Els primers 20 minuts només hem trobat un equip en pista, i això s’ha reflexat en el 6-0 al marcador. Avui sí hem fet els deures i hem pogut gaudir la resta de partit amb la tranquil·litat d’un marcador molt còmode. A la segona part Bogatell ha reaccionat una mica, però no estavem disposats a patir ensurts. La contundència defensiva d’avui ha estat un tros d’exhibició sobre com ser solidaris, tàctics i intensos. Una sensació que no ens marcarien ni que passessin un parell d’hores. Mèrit total de l’enorme feina feta per l’equip i una de les senyes del que som i el que volem ser. Al final Bernat tancava el partit amb el 7-0 que ja deixava llesta la celebració del títol de lliga!

Felicitats a tots! Moment per gaudir, celebrar-ho i enorgullir-nos de la feina feta :) Amb els temps crec que encara valorarem més tot el que hem fet i el que costa tot el que hem assolit. Senzillament la temporada que hem fet ha estat brutal, superant amb escreixos el que es podia esperar. Ens vam posar uns objectius màxims extremadament complicats i ho hem assolit en escreix! Al final ja s’acaven els adjectius per aquest equip:

  • 5a Lliga consecutiva, sí sí, 5a!!!!!
  • Equip menys golejat de la majoria de gurps. Ens han marcat 17 gols en tota la temporada. 17 gols en 17 partits i mai ens han marcat 3 gols o més en un partit. Així és complicadíssim guanyar-nos.
  • Entre els 8 primers dels més de 130 equip que formen la categoria Aleví. Amb el premi de poder lluitar per ser el millor equip a les fases. Només 8 equips tindran aquest privilegi, 8 equipassos!
  • Sempre competint, sempre un bloc, sempre solidaris, sempre junts, ho hem aconseguit. Som un tros d’equip!!!

Avui el premi és per tots, mares, pares, amics, companys, entrenadors i jugadors! Gràcies a totes i a tots per fer-ho possible, i ara a gaudir d’un tram final de temporada en el que ens deparen grans emocions! Felicitats de nou a tots i a gaduir del campionat i de la temporada de 10! Sou molt grans!!!! Força Vincit!!!!