Bon inici de segona lliga

7 - 5

Matinal de dissabte en el que ens enfrontàvem al Manyanet Sant Andreu al seu camp. Primer partit després de les vacances de Nadal, i ganes de seguir amb la bona dimàmica amb la que haviem acabat l'any.

El partit començava però, amb dos desafortunats gols en contra dels locals, que agafaven avantatge al finalitzar els primers 10 minuts del matx. El Vincit però, sabia capgirar el marcador en el segon quart, amb tres gols del Juanma i un gol de l'Aran, i encaixant tan sols un gol. Això ens feia arribar al descans del partit amb un resultat a favor, de 3 a 4.

A la represa però, ens ha costat sortir de porteria amb la pilota controlada, i els de Sant Andreu han recuperat moltes pilotes a la nostra zona de creació, cosa que ens ha portat a arribar al darrer tram del partit dos gols per sota al marcador. Al darrer quart però, veient que l'escenari es tornava a repetir i que aquest guió de partit ja l'haviem viscut en alguna altra ocasió, ens hem vingut avall i el joc ha estat poc fluït, amb certa passivitat a la pista.  Aquest període ha finalitzat amb un gol per cada equip, el nostre aconseguit per l'Aran. És en aquests moments quan hem de seguir lluitant i donar el 200% per tornar-nos a avançar.

Veiem doncs, com una altra vegada el tercer quart ens condemna, i com algun gol el rebem perquè ens guanyen l'esquena. No obstant, vull destacar que l'actitud als entrenaments ha millorat, i que si seguim entrenant bé els resultats arribaran.

Bones sensacions, bon partit i... Força Vincit!