Bon debut en lliga

19 - 0

Amb  3 setmanes de preparació , ens presentem al Poliesportiu de l'Estació del Nord per debutar a la lliga Infantil de la Federació. S'ha de dir que les jugadores estan fent molt bona feina els dies d'entrenament i es prenen seriosament tots els exercicis. Amb aquest nivell de motivació i ganes, dia a dia treballem per fer un bloc compacte d'aquest grup de bones jugadores.

Amb els nervis normals abans de començar el partit , les noies estan desitjant sentir el xiulet inicial. Durant l'entrenament tant en Natxo com jo preveiem que serà un partit desigualat , però encoratgem a les jugadores a practicar el que hem entrenat.
Durant la primera part hem mantingut la pressió a 3/4 de pista i ofegàvem l'atac rival, robant moltes pilotes que ens permetien superar a la portera rival. L'equip ha combinat , aixecàvem el cap, buscàvem la paret, la paral.lela, ens ho passàvem bé;el rival no arribava a la nostra porteria i Penèlope no ha tingut gaire feina. . Fruit d'aquest domini l'equip ha aconseguit a la primera part 9 gols.

Al descans felicitem el bon joc i les animem a continuar provant el joc de conjunt. Els hi demanem la defensa a mitja pista per deixar jugar al rival sense tanta pressió. El nostre joc millora i veiem unes jugades de molt mèrit, les jugadores lluiten totes les pilotes i el domini és aplastant.

Un altra sac de gols a la segona part són l'exemple d'aquest domini. Arribem fins als 19, una brutalitat, una injecció de moral molt bona. Sabem que no tots els partits seran iguals i hem de continuar treballant per estar preparats quan ens arribin moments més difícils.

Només em falta felicitar a  les jugadores pel gran partit realitzat i dimarts a continuar entrenant amb les mateixes ganes. Esperem poder comptar per la setmana vinent ja , amb l´ Esther.
Gols: 5 Laia, 3 Janna, 3 Kenia, 3 Sara, 3 Natàlia, 2 Júlia. 

Recordo que dissabte tenim partit contra La Barceloneta, encara que és pont.

Força Vincit!!!