Arribem però no marquem

8 - 5

Divendres on després d’una breu aturada de partits tornàvem a les pistes amb moltes ganes després de fer unes bones setmanes d’entrenaments.

Partit que comença amenaçat per la pluja i amb les baixes d’Elies, Nil i Joan. L’equip escalfa concentrat i el partit comença.

El primer quart ha sigut un recital nostre, sortim de pressió amb parets, arribem a poteria però no aconseguim finalitzar les ocasions. Infinitat d’ocasions que no hem aprofitat. El rival en les seves dues úniques ocasions fa dos gols, però l’Armand fa un gol en un quart on el resultat no és gens just al joc que s’ha vist a la pista.

En el segon quart ens trobem exactament el mateix, fem un bon joc però les ocasions que tenim no entren. El rival aprofitant l’absència del nostre porter i errades nostres marca i augmenta la diferència de gols.

Però l’equip no abaixaria els braços i seguiria connectat el partit en un últim quart on aconseguim fer 3 gols i no rebre cap.

Tot i el resultat és important destacar el bon joc que ha fet avui l’equip, poc a poc anem millorant aspectes i avui no ens hem rendit fins el final.

Gols: Armand, Elna, Aina, Noah x2

Força Vincit!!!!