2A VICTÒRIA CONSECUTIVA

6 - 1

Aquest dimecres 10 d'octubre es va disputar el partit corresponent a la segona jornada de la lliga de segona divisió cadet de la federació catalana de futbol. Aquest partit enfrontava al nostre Cadet A i els Jesuïtes de Clot, dos equips que l'any passat varen aconseguir l'ascens després de fer una molt bona campanya.

El partit va començar amb un gran domini per part local, els provençalencs tenien llargues possessions de pilota enfront un equip visitant que cedia molt espai de joc (1a línia defensiva a 10-15 metres) i que esperava aconseguir fer mal sortint ràpidament al contraatac. Les ocasions blaves eren molt freqüents però el gran nerviosisme feia que l'equip no les acabés de materialitzar.

No va ser fins que en una jugada aïllada finalitzada amb un tir exterior ajustat al pal llarg d'Oriol Saballs que es va anotar el primer gol del partit. Poc va durar l'alegria perquè al següent minut els clotencs van aprofitar una errada en la sortida de pilota per plantar-se a la frontal de l'àrea i batre a Lluc amb un fort xut a l'escaire.

Encara quedava gran part del primer període i no convenia posar-se nerviós i concedir opcions de remuntada al rival... I dit i fet! L'equip des de la serenitat, la paciència i el joc molt ràpid i a pocs tocs va encadenar els millors minuts ofensivament de les últimes temporades, i va aconseguir fer ballar un cop i un altre a la defensa clotenca.

Tanmateix, no va ser fins a manca de 4 minuts per la finalització de la primera part que novament Oriol va aconseguir un gran gol aixecant la pilota per sobre del porter visitant i fent inútil la seva sortida.

A la represa, va continuar el domini local i en pocs minuts Martí Aymerich va finalitzar una jugada col·lectiva aconseguint el 3-1, resultat que va fer llençar la tovallola als clotencs, que varen concedir moltíssimes opcions als blaus per engrandir el resultat.

Així és com primer Pol Armentano amb un gran xut des de l'extrem dret, Amat Montoto després d'una gran recuperació defensiva i finalment Oriol en rematar una gran jugada trenada entre ell i el seu germà Pau, van fer arribar a aquest gran resultat final, que ens encoratja a seguir treballant per encara ser millor equip.

UN, DOS, TRES, VINCIT!!!!!

GOLS: Oriol x3, Amat, Martí, Pol

MVP: Martí