21 minuts bons

9 - 2

Aquest dissabte en enfrontem a priori a un rival de la part baixa de la classificació , però l'actitud ha de ser la mateixa que al partit contra Les Corts.
Realitzem l'escalfament i ja es veu a l'ambient un tó de relaxació general que després es traduirà en el joc. El partit comença amb un rival molt més endollat que nosaltres i que en els primers minuts disposen de 3 ocasions clares per posar-se al davant al marcador. Per sort no és així, però nosaltres no estem jugant a res, arribem tard a la pressió, no combinem i les accions individuals provoquen contraatacs perillosos.

Toti no jugar a res al minut 16 Júlia, al 19 Laura amb l'esquerra i al 21 de nou Júlia ens permeten respirar de cara al resultat. Tot i així , l'equip no està agust a la pista i tenim moltes imprecisions. En una d'aquestes, la jugadora més destacada del visitant aconsegueix el 3-1 abans del descans amb un fort xut des de fora de l'àrea.

Arribem al descans i toca bronca. No estem jugant a res i continuem desconectades del partit. Recordem quina és la nostra base del joc i demanem que a la segona part canviem la imatge que estem donant. Sortim a pista i entre riures , als 4 minuts ens fan el 3-2. És el moment d'emprenyar-se perque l'equip reaacioni perque sino ens complicarem el partit. Tot d'una sembla que sabem jugar, comencem a córrer i arribem abans que elles a totes les pilotes i trenem jugades amb molt d'èxit. Bons 21 minuts de totes les jugadores on aconseguim marcar 6 gols, 2 d'Aina, 2 d'Esther, 1 Elna i un Kenia arrodoneixen la golejada.

REflexionem sobre el que hem de fer si volem arribar al 100% al partit de tornada contra Les Corts, i arribem a la conclusió de que no ens podem permetre aquestes desconexions. Volem més i ens hem d'exigir com a la segona part , sinó no arribarem a l'objectiu.
Ara ens toquen dues setmanes de descans on hem d'aprofitar per pulir certs aspectes i posar-nos a tó a nivell físic.

Força Vincit!!!