1a victoria

3 - 2

Males notícies en aquest començament de curs. Tot són maldecaps, després de la greu lesió de la Júlia, s'afegia Natàlia amb esguinç de grau 2 al turmell que la tindrà 4 setmanes fora del terreny de joc, i a més a més la baixa definitiva de la nova jugadora, per problemes familiars.

Però ha arribat la primera victòria avui davant un rival que ens ha posat les coses difícils. 
La primera part ha estat de domini de les del Fortpienc, però amb un rival a mitja pista que esperava una errada nostra per sortir al contraatac amb perill. Nosaltres en algunes ocasions sortiem molt bé des de darrera combinant, però d'altres l'abús de les individualitats provocaven pèrdues innecessàries. Amb pocs canvis a la banqueta, el nivell físic tornava a ser una creu per nosasltres. Les jugadores necessiten més rodatge ja que es buiden en pocs minuts.

El primer gol es fruit d'una gran combinació entre 3 jugadores i tall de la tanca, que Sara aconsegueix fer el gol. Era el minut 21.
Dos gran aturades de Penèlope per mantenir la porteria a zero.
A la mitja part insistim en combinar i tocar ràpid. Només iniciar Esther fa el 2-0. Als 5 minuts Penèlope ha de marxar i ens quedem amb 1 canvi, ja que una jugadora s'ha de posar de portera.
Baixem la línia defensiva a mitja pista, però tenim errades de concentració ja que en vàries ocasions ens agafen les esquenes. Al minut 42 rebem un gol evitable, semblant als de Les Corts on ens passem la pilota davant de la porteria sense cap moviment ni finta. Era el 2-1 i ens tocava patir.
Al 45 Julieta jugant de pivot fa el 3-1 per donar tranquilitat, i al darrer minut rebem el 3-2.

Acaba el partit, aconseguim la primera victòria, sabem que hem de continuar corretgint i guanyant forma física i buscar solucions per la falta de jugadores i portera. Seguim!!
Avui abans de començar el partit, hem volgut donar ànims a la Júlia i desitjar-li una pronta recuperació, amb una samarreta commemorativa. Bon grup!! Valors!!
Força Vincit!!!